چهارشنبه, 2 آبان 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۲

پیام ریاست دانشگاه به مناسبت اول مهر و شروع سال تحصیلی جدید

حمد و سپاس بی پایان خداوند مهربان را شایسته است که بار دیگر توفیق علم آموزی و علم اندوزی را به اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد داریون عطا نمود. اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، یاد سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و سایر شهدای دشت کربلا از درگاه خداوند منان آرزو می­کنم که در سال تحصیلی جدید به کارمندان زحمتکش و اساتید عزیز این واحد توانایی خدمت، روحیه ایثار، همدلی و نشاط جهت رضایتمندی دانشجویان عطا فرماید. توفیق علم آموزی به جوانان مومن و با انگیزه این واحد دانشگاهی توفیقی است که خداوند به بندگان برگزیده و خاص خود عطا نموده و به شکرانه این نعمت اینجانب و سایر اساتید تمام توان خود را در جهت ارتقای سطح علمی، فرهنگی و نشاط شما دانشجویان عزیز به کار خواهیم بست. امیدوارم که واحد داریون با استعانت از خداوند تبارک و تعالی و به مدد تلاش­ها و خدمت صادقانه اساتید و کارکنان دلسوز خود بتواند در پیشرفت ایران اسلامی قدم­های موثری بردارد.